У місті Жовті Води відпочиваючі зустріли дикого звірка - лисицю. Відповідними відеороликами поділилася спільнота "ЖВ на пульсі" в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відпочиваючі на березі водойми зняли на відео лисеня, який вийшов до людей, щоб підкріпитися. На кадрах можна помітити, як дикий звір снував з боку в бік у пошуках ласощів. Видно, що він з обережністю підходив до людей, але все одно забрав довгоочікувану їжу.

Небайдужі пригостили лисеня ковбаскою, за що він з вдячністю попозував перед ними на камеру і повеселив відпочиваючих діточок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі мережі прийшли в замилування від побаченого і відзначили, що лисеня було сильно худим – очевидно від того, що давно не їв. Деякі відзначили, що контактувати з подібними тваринами небезпечно, оскільки вони можуть бути переносниками сказу та інших захворювань, небезпечних для людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Нікополі ветеринари подарували інвалідний візок паралізованому цуценяті.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі пес охолоджувався у фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули копи.