У місті Кам'янське Дніпропетровської області до місцевих рибалок навідався хижак – маленьке лисеня випросило трохи ласощів для себе і покрасувалося на камеру. Відповідний ролик опублікував користувач Facebook Артем Кононець.

Під Дніпром до рибалок вийшов голодний лисеня / скріншот з відео

Чоловік розповів, що вирішив з дружиною відправитися на риболовлю на Шосту сотню, однак улов видався не дуже. За його словами, попадалася на гачок лише дрібна риба, що їх трохи розчарувало. Але вечір не пройшов дарма – подружню пару навідало маленьке лисеня, яке, вочевидь, хотло поласувати.

Що примітно, хижак не нападав на рибалок, а скромно підійшов до них з лісу і лякливо залишався осторонь. Відпочиваючі вирішили підгодувати лисеняти, кинувши йому кілька шматочків хліба і карасика.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Рвонули з дружиною на вечорочку, на Шосту сотню. Клювання — не дуже, дрібниця набридала. Приходив знову хитрун рудий, з'їв свого карасика і закусив хлібцем, — підписав пост Артем.

Пост Артема Кононца в Facebook / скріншот

Коментатори не пройшли мимо такої краси, зазначивши, що подружжю вдалося буквально приручити хижака:

Коментарі під постом Артема Кононца в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Артема Кононца в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше під Кривим Рогом на Південному водосховищі сім'я рибалок-любителів випадково спіймала величезного товстолоба.

Як повідомляв портал Знай.иа неподалік від Кривого Рогу зграя лебедів потрапила в кам'яну пастку через червневої спеки.

Також Знай.иа писав, що дніпрянин під час підводного полювання зловив 51-кілограмового сома.