У Дніпрі Підлітки з силою відібрали гроші у 10-річного хлопчика. Про це розповіла мама постраждалого Марина Назаренко на сторінці "Соборний район (ж / м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро)" у соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що її 10-річний син вийшов на прогулянку на Бульвар. Біля майданчика для заняття воркаутом до хлопчика підійшли два підлітки і почали йому погрожувати, після чого відняли його гроші.

Читайте Знай в Google News!

Після цього хлопчик прийшов додому весь в сльозах і Марина вирішила розібратися, що сталося. Вона вийшла на вулицю з сином і знайшла цих підлітків. За її словами, хлопці підробляють на атракціонах, які знаходяться неподалік.

Спершу вони все заперечували, але коли їх старший почув розмову, то змусив зловмисників повернути гроші.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка дуже обурена нахабною поведінкою підлітків. До того ж, за її словами, її син не єдина їхня жертва і такі ситуації відбуваються досить часто.

"Розпросивши дітей які грають з моїм сином я дізналася , що ці підлітки загрожують і залякують багатьох дітей, а хто їм перечить б'ють. Діти налякані і швидше за все батькам нічого не розповідають."- написала Марина Назаренко.

Вона закликала батьків розпитати дітей про цих підлітків і опублікувала інформацію про зловмисників.

Публікація Марини Назаренко, скріншот: Facebook Соборний район (ж/м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", суд відправив під арешт 15-річного звіра, який вбив юну подружку.

Також, "Знай.uа" писав, що словаки спіймали на кордоні Лівійських підлітків-нелегалів.