У місті Кам'янське Дніпропетровської області маленька дівчинка забралася на дах будинку і не змогла спуститися самостійно. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 10 серпня. О 19: 01 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик від стурбованих батьків про те, що їх дочка забралася на дах одноповерхового будинку і не може самостійно спуститися вниз. Загін рятувальників направили на вулицю Волгодонську Південного району Кам'янського.

Співробітники ДСНС використовували сходи, щоб піднятися на дах до 11-річної дівчинки. Вони прикріпили на неї рятувальний пояс і акуратно спустили на землю, передавши батькам. Дівчинка відчувала себе добре і не отримала будь-яких травм, тому було прийнято рішення відмовитися від подальшої госпіталізації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У рятувальній операції взяли участь 4 людини особового складу відділення 8-ї державної пожежо-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та 1 одиниця пожежо-рятувальної техніки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив чоловіка, внаслідок чого в останнього відірвало ногу.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства молодого хлопця в Нікополі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП.