У Дніпрі в наслідок буревія 16 червня, здав позиції дах торгового центру "Новий центр". Про це розповіли очевидці події для Facebook-спільноти "ДНІПРО — СІЧЕСЛАВЩИНА: для вільних громадян.

Вчорашня негода принесла нові біди в Дніпро – тепер постраждали не тільки дерева і автомобілі, але і дах торгового центру. Городяни розповіли, що подія сталася в "Новому центрі", який розташований навпроти Менори.

У Дніпрі провалився дах торгового центру / скріншот з відео

Як виявилося, ураган проломив в торговому центрі дах. Яка ледь не обвалилася на голову покупців. Покриття на стелі першого поверху повністю провалилося і з нього посипалися пластикові уламки, шматки опалювальної тканини та інше. Автор поста написала, що все це відбувалося під час грози, а від поривів вітру "Новий центр" буквально хитався.

У Дніпрі провалився дах торгового центру / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На опублікованих кадрах видно, як перелякані дніпряни ховаються при вході в торговий центр від дощу, а відразу за дверима в стелі зяє діра через проломленное покриття.

Geplaatst door Анфіса Букреєва-Стефко op Dinsdag 16 juni 2020

Geplaatst door Анфіса Букреєва-Стефко op Dinsdag 16 juni 2020

Нагадаємо, раніше в Дніпрі ураган "припаркував" дерево на машини.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі стихія "втопила" в калюжах гордість Філатова за 102 мільйона.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі розвалюється фундамент історичної будівлі.