Дніпропетровська область стала рекордсменом за кількістю кинутих немовлят у Будинку Малятка. Детальніше про це розповідає видання УНН, посилаючись на відповідь прес-служби Міністерства охорони здоров'я.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що за минулий, 2019 рік, в Україні батьки відмовилися від 326 новонароджених дітей. Причини, за якими батьки на це йдуть – незліченна кількість. Починаючи від вроджених хвороб дитини до неготовності ставати повноцінним батьком.

У МОЗ уточнили, що в минулому році показник відмови від дітей склав 1,11 дитини на 1 тисячу народжених живими. Рекордсменом з відмови від новонароджених стала Дніпропетровська область - 46 відмови. Друге місце посів Київ - 43 відмови, а третє – Одеська область – 36 відмов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що примітно, це не критичне число. Найвищий показник відмови від новонароджених дітей в Україні зафіксували в 2004 році - тоді батьки відмовилися від 1549 дітей протягом року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у приватному секторі міста Дніпро школярі вирішили влаштувати погром разом зі стріляниною.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік побив 10-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі невідомий напав на чоловіка з інвалідністю.