У Дніпрі в Придніпровську невідомі викинули в сміттєвий бак цуценя, якому тиждень від народження. Про кричущий випадок розповіла жителька Ірина в Facebook-співтоваристві "Приднепровский край".

Жінка розповіла, що на вихідних її донька проходила повз тренувальної бази "ФК "Дніпро" і почула як скиглить цуценя в сміттєвому баку. Малюк був ще зовсім маленьким і сліпим і намагався вибратися з пастки, видираючись по сміттєвих пакетах. Дівчина забрала цуценя до себе і тепер він став членом сім'ї Ірини.

Жінка зазначила, що тепер він буде жити з ними незважаючи на те, що вона навіть не знає яким він виросте. А тому, хто його викинув у сміттєвий бак вона нагадала, що життя бумеранг і так чинять лише останні люди.

Якщо тв@рь, яка так вчинила з маленьким життям, прирікаючи його на вірну смерть, все-таки прочитає це звернення (лише мр@зі викидають новонароджених в сміттєвий бак). Хочу дізнатися у тебе, як ти с@ка спиш там, жр@ш і взагалі ходиш по цій землі? Ти думаєш прокотить по життю? Ні!!! Життя бумеранг, і ти будеш тримати відповідь перед Богом!!! - пише Ірина

Пост Ірини в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі мережі підтримали Ірину в коментарях, висловивши свої думки з цього приводу.

Коментарі під постом Ірини в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі починають масову обробку зелених зон від кліщів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Ботанічному саду Дніпропетровського Національного Університету ім. Олеся Гончара розцвів дикий банан.

Також Знай.иа писав, що рибачка з Кривого Рогу показала майстер-клас з ловлі риби.