Під Дніпром у Кам'янському юний велосипедист в'їхав у молоду маму. У тої - перелом ліктьового відростка, потрібна операція.

Про це написала постраждала Юлія Донець у групі "Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)" у соцмережі Фейсбук.

Як пише Юлія, даний інцидент стався ще 25 липня ввечері. Близько восьмої вечора кам'янчанка поверталася додому з чоловіком і 10-місячною дитиною в колясці. У дворі будинку на вулиці Грушевського,6 в спину Юлії на швидкості в'їхав юний велосипедист — хлопчик приблизно 11-12 років.

В результаті цього зіткнення у молодої мами-перелом ліктьового відростка зі зміщенням, і потрібна дорога операція по зрощенню кістки. Рентген Юлія виклала в пост у Фейсбук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але, за словами дівчини, батьки хлопчика відмовилися оплачувати навіть першу операцію.

Кам'янчанка подала заяву в поліцію.

"У мене питання-якщо дитина 11 років візьме холодну зброю і поранить дорослого, то йому, виходить, нічого не буде, і батьки заплатять за нього штраф і все? Батьки повністю несуть відповідальність за діяння своєї дитини. Тепер постраждала моя сім'я і фізично, морально і матеріально. Скільки це ще триватиме, що діти на велосипедах будуть збивати пішоходів?"—- обурюється Юлія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'янин осідлав чужий велосипед і накивав колесами - копи шукають нахабного злодія

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом автоледі на Toyota знесла юного велосипедиста, дитина в реанімації

Також «Знай.uа» писав, що Київські велосипедисти лежать під вікнами у Кличка - "Де велодоріжки?"