У Дніпрі на покинутій будові ж/м Перемога, підлітки влаштували собі розвагу, бігали по багатоповерхівці і кидали камінням у вікна будинків, і машин.

У мережі з'явилися фото і відео, де видно, як підлітки на покинутій будові «Нова перемога» знайшли собі розвагу. Інформацію опублікували в Facebook група Соборний район (ж / м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро).

Хлопці щодня лазять по недобудованій багатоповерхівці. У мережі відзначили, що серед підлітків є дівчатка. Підлітки кидають каміння у вікна сусідніх будинків і автомобілі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях відзначили, що розваги небезпечні і можуть призвести до нещасного випадку, але при цьому згадували себе в дитинстві і свої пригоди.

Нагадаємо, у Львові восьмикласника засудили на один рік умовно за бійку з однолітком.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net

Так, стало відомо, що Шевченківський райсуд Львова засудив восьмикласника школи №54 на один рік умовно за побиття однолітка. У результаті сутички між хлопцями опонент кілька разів вдарив руками та ногами однолітка по животу, внаслідок чого у постраждалого розірвалася селезінка.

Постраждалий розповів, що перебував із обвинуваченим за гаражами. Під час словесного конфлікту обвинувачений штовхнув його, він впав на землю, після чого обвинувачений наніс йому удар рукою у верхню ділянку живота, один удар ногою в спину та два удари ногою в живіт. Після нанесених ударів він перебував на стаціонарному лікуванні в дитячій клінічній лікарні з 12 до 25 березня.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що

Також портал «Знай.uа» писав, що

Також портал «Знай.uа» писав, що

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc