На Дніпропетровщині 200 балів на ЗНО отримали 27 випускників. Троє з них — ще й з двох предметів.

Випускники області відзначилися кращим результатом з семи предметів – з математики, української мови та літератури, фізики, англійської мови, біології, хімії, історії України.

Відмінники мешкають у Дніпрі, Жовтих Водах, Кривому Розі та Кам’янському. Сім 200-бальних сертифікатів ЗНО отримали випускники обласних ліцеїв. Про це повідомляють у пресслужбі Дніпропетровської облдержадіміністрації.

«Цьогоріч випускники Дніпропетровщини показали справжній «клас» на зовнішньому незалежному оцінюванні. 27 хлопців та дівчат здобули найвищий бал, а троє з них – ще й з двох предметів одразу», — говорить директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олексій Полторацький.

Загалом цього року 447 абітурієнтів склали основну сесію зовнішнього незалежного тестування на максимальний бал — 200 балів.

Це вдвічі більше, ніж у 2019 році. Тоді ЗНО на 200 склали 274 учасники.

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обробка сертифікаційних робіт учасників додаткової сесії ЗНО має бути завершена до 14 серпня 2020 року.

Результати тестування розміщуватимуться на інформаційних сторінках учасників ЗНО.

67,4% українців підтримують зовнішне незалежне оцінювання, як систему вступу до закладів вищої освіти.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Київські школярі сядуть за парти 1 вересня, але є неприємний нюанс

Також портал «Знай.uа» писав, що Юний хмельничанин став "золотою" ракеткою України

Також портал «Знай.uа» писав, що Україна дійшла до рекордного дефіциту бюджету за п'ять років: що буде з пенсіями та соцвиплатами

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw