Мер Дніпра Борис Філатов має намір підписати меморандум з заводом «Потоки», розташованому в Індустріальному районі міста.

"Шановні жителі Райончика ( Батумська, Калнишевського, Гулі Корольової тощо ), доповідаю:

був сьогодні на заводі «Потоки», на наступному тижні підписуємо меморандум про встановлення електрофільтрів тонкого очищення.

Обіцяють, що до 15 жовтня перестануть гудіти і смердіти.

Спасибі депутатам Сергію Пустовому і Сергію Шевченку, районним активістам Вові, Міші і Галі.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Ваш мер." - опубліковано на фейсбук-сторінці міського голови.

Нагадаємо, Знай.uа раніше писали, що законопроекти про державний экоконтроле (№ 3091 та № 3091-1) і законопроект про умовах позапланових перевірок щодо захисту навколишнього середовища, які підготував комітет з екологічної політики і природокористування Верховної ради, можуть бути використані для шантажу промислових підприємств.

Про це заявив народний депутат Муса Магомедов в ході круглого столу в Раді по темі державного екологічного контролю.

"Ситуація, при якій можна прийти і зупинити виробництво з безперервним циклом, такі речі, якщо вони будуть прописані в законі, це обов'язково буде використовуватися з метою шантажу. Ми можемо намалювати гарний закон, але, якщо там ми залишаємо можливість для найжорстокішого тиску на бізнес без можливості опору з боку бізнесу, ми побудували не ту країну, про яку ми говоримо", - сказав Магомедов.

За його словами, пропоновані нововведення будуть дозволяти екоінспекції на кілька днів зупиняти виробництво під приводом оцінки джерела викидів.

"Але справа в тому, що багато виробництв, у яких не можна зупинити джерело, не зупинивши виробництво. Тому тут давайте уважно віднімаємо всі ці речі і створимо закон, який не поховає існуючий бізнес, який замотивирует", - зазначив нардеп.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що "Нафтогаз" продав дизпаливо з премією 41 дол./т к ціною в Роттердамі

Також портал «Знай.uа» писав, що Разумков їде в Харків з ревізією - що покаже Кернес чолі Ради і соратнику Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що Мер Буряк накинув на Запоріжжі боргову петлю, "діра" в бюджеті на мільярди

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc