В Кривому Розі, як повідомляють на ICTV, сталася трагедія, що сколихнула все місто.

Літня пара повела свою внучку на пляж. Дитина пішла купатися разом з дідом.

Раптом дівчинка почала тонути. Дідусь з усіх сил намагався виштовхнути дівчинку на поверхню і якимось дивом вдалося врятувати життя онука, але сам чоловік пішов під воду.

Дівчинку врятувало те, що крики вчасно почули випадкові свідки.

«Приїхали, тільки спустилися до річки, до водоспаду цього і відразу ж чуємо крики жінки, що тоне дитина. Друг не роздумуючи зняв одяг і побіг рятувати дівчинку», — розповів свідок події.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Я кинувся у воду, тонула дівчинка, а чоловіка вже не вдалося врятувати. Я взяв дівчинку однією рукою і почав пливти і зрозумів, що теж не можу плисти через сильну течію», — розповів Вадим.

«Ми були вдома, коли подзвонила дочка, в істериці, вона сказала, що щось сталося з дідусем. Бабуся була в шоці і не могла нічого пояснити», - розповів зять загиблого.

На місце нещасного випадку прибули рятувальники і поліцейські.

Тіло загиблого пенсіонера змогли витягнути з річки водолази.

На даній ділянці такі події трапляються часто, виною всьому сильна течія.

Раніше портал «Знай.uа» писав Резонансне ДТП в Криму: 8 людей загинули, двоє дітей у лікарні

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Дніпром підступний матрац відправив дитину в далеке плавання

Також портал «Знай.uа» писав, що Поза себе від ревнощів чоловік ледь не відправив на той світ свою дружину — облив бензином і підпалив

https://www.youtube.com/watch?v=AnQKWE1wSp4