У Кривому Розі служба у справах дітей спільно з поліцією забрали двомісячного малюка з неблагополучної сім'ї. Детальніше про це розповідає прес-служба Служби у справах дітей виконкому Криворізької міськради.

Повідомляється, що забрати дитину вдалося у понеділок, 27 липня. На момент прибуття поліції і відповідних служб батьки двомісячної дитини перебували в стані алкогольного сп'яніння. Крім цього, під оком матері красувався величезний синяк – це говорить про регулярне насильство в сім'ї.

Дитина проживала в жахливих умовах – житло давно не ремонтувався, стіни облупилися, кімнати були покриті старим брудом, на підлозі скрізь валялося сміття, а постільна білизна давно потребувала прання. У такій обстановці малюкові знаходиться не можна. А ось асоціальний спосіб життя його матері міг бути прямою загрозою життю і здоров'ю дитини.

У Кривому Розі з неблагополучної сім'ї забрали 2-місячного малюка / фото: Служба у справах дітей

На місце прибули співробітники Патрульної поліції Кривого Рогу та слідчо-оперативна група. Правоохоронці склали протокол про адміністративне порушення з боку матері.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щоб оглянути дитину, служба у справах дітей викликала швидку допомогу. Немовля оглянули і направили в педіатричне відділення Криворізької міської дитячої лікарні №1.

На даний момент в службі у справах дітей готують судовий позов, згідно з яким буде мати позбавлена батьківських прав.

Нагадаємо, що у Павлограді діти стрибають у річку з моста.

Як повідомляв портал Знай.иа у Павлоградському районі знайшли тіло хлопця, який зник кілька днів тому.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на лівому березі місцеві жителі помітили про онаніста, який у відкриту мастурбував на дітей.