У Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани. Відповідними кадрами поділилася Інна Макаріхіна в Facebook-співтоваристві "Соборний район (ж/м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро)".

Місцева мешканка розповіла, що нещодавно прогулювалася зі своєю дитиною за Гермесом, як раптом побачили галявину, яка була густо всіяна використаними шприцами та "фанфуриками". Дівчина була вражена, як таке можливо, адже в цьому місці щодня прогулюються безліч жителів району.

Пост Інни Макаріхіної в Facebook / скріншот

На житловому масиві Перемога виявили місце збору наркоманів / фото: Інна Макаріхіна в Facebook

Користувачі мережі були обурені таким видовищем, зазначивши, що житловий масив Перемога поступово перетворюється в неблагополучний район.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Перетворюється Перемога у неблагополуччя. Раніше такий тихий, інтелігентний район був, а зараз суцільна маргинальщина", — написала в коментарях Людмила.

Коментарі під постом Інни Макаріхіної в Facebook / скріншот

"Теж зросла на Перемогу. Прекрасно пам'ятаю, як я по дорозі в школу на сходах будинку №10 бульвару Слави побачила наркоманів, один одного ширявших. Так що не було 20-20 років тому все так інтелігентно в районі", — написала в коментарях Катерина.

Коментарі під постом Інни Макаріхіної в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в одному з українських міст дві маленькі дівчинки самостійно очищають вулиці від сміття.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на Академіка Чекмарьова з-під люка б'є відразу цілий фонтан води.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 17-річний хлопець отримав орден "За мужність".