У Дніпрі порушниця ПДР погоріла на наркотиках.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У четвер, 18 липня, близько 4 години ранку поліцейські зупинили на вулиці Пушкіна автомобіль Ford Focus за порушення ПДР. За кермом була 38-річна жінка, мешканка Кам'янського, а поруч з нею пасажир - чоловік 35 років.

Правоохоронці зазначили, що обидва під час спілкування з патрульними підозріло себе поводили і нервували. Така поведінка наштовхнула поліцейських на думку, що особи перевозять заборонені речовини. Знахідки виявилися вражаючими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

В обкладинці паспорта жінки поліцейські виявили сліп-пакет з невідомою речовиною. Також в самому авто вони виявили коробку з такими ж сліп-пакетиками з різними речовинами, схожими на наркотичні. У багажнику транспортного засобу лежали прекурсори, колби і пластикові ємкості із залишками заборонених речовин.

Чоловіка і жінку затримали, а правоохоронці з'ясовують усі обставини справи.

Нагадаємо, що нещодавно харків’янин намагався передати в СІЗО наркотики під виглядом кіндер-сюрпризів.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що у Харкові правоохоронці ліквідували точку торгівлі наркотиками прямо біля дитячого майданчика.

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що харківські правоохоронці заарештували громадянина Нігерії, який торгував наркотиками.