У Дніпрі незабаром можна буде поринути в світ юрського періоду – в одному з парків готують виставку динозаврів. Детальніше про це розповідає "Афіша Дніпра".

Повідомляється, що в Дніпрі в парку Зелений гай можна буде незабаром зануриться в світ юрського періоду і "наживо" познайомитися з мешканцями того часу. Це стало відомо через те, що в парку вже огородили парканом досить великий простір і вже встановили кілька штучних динозаврів.

У Дніпрі скоро відкриють виставку динозаврів / фото: Афіша Дніпра

У Дніпрі скоро відкриють виставку динозаврів / фото: Афіша Дніпра

Кілька років тому, в 2018 році, в Дніпрі вже проводилася іноземна виставка "Живі динозаври", яка пробула у парку Лазаря Глоби кілька місяців. Тоді 23 "доісторичних чудовиська" радували маленьких городян.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Поки не можна точно сказати, чи буде в Зеленому Гаї проходити та ж виставка, чи це інші динозаври, і скільки експонати будуть знаходитися в Дніпрі. Неподалік від споруджуваного майданчика повісили оголошення, в якому без зазначення точної дати повідомили про швидке відкриття "Діно Парку".

У Дніпрі скоро відкриють виставку динозаврів / фото: Афіша Дніпра

Нагадаємо, що в одному з українських міст дві маленькі дівчинки самостійно очищають вулиці від сміття.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на Академіка Чекмарьова з-під люка б'є відразу цілий фонтан води.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 17-річний хлопець отримав орден "За мужність".