У Дніпрі рибалка зміг здивувати городян великим уловом – йому на гачок попався 4-кілограмовий короп. Відповідні кадри з місця риболовлі надав Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Відомо, що любителі порибалити найчастіше виїжджають за межі міста в тихе місце, щоб не тільки привезти додому трофей, але і відпочити душею на природі. Ну а хтось любить більш гучну рибалку, або просто не має можливості відправитися за місто. Таких людей зазвичай можна зустріти на Січеславській набережній, десь між церквою і рестораном "Rio".

Один з таких рибалок похвалився перед дніпрянами чималим уловом. Він зміг на спінінг зловити 4-кілограмового коропа. Перед тим, як витягнути його на сушу, чоловікові довелося хвилин 20 позмагатися з рибою.

У Дніпрі рибалка зловив 4-кілограмового коропа / фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі рибалка зловив 4-кілограмового коропа / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фахівці говорять, що даний вид риб може досягати і 20 кілограмів, проте дуже рідко. Тому рибалці пощастило, враховуючи, що середня вага карпов становить 2-3 кілограми.

Нагадаємо, що в Дніпрі рибак став володарем відразу двох вражаючих трофеїв, які попалися йому на гачок. Він похвалився двома здоровими жерехами.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на гачок рибака попався справжній трофей – риба головень.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба.