В одному з українських дві маленькі дівчинки самостійно очищають вулиці від сміття. Детальніше про це розповіли Facebook-спільноті "Кривий Ріг без цензури".

Як написала Наталя Щаслива, посилаючись на публікацію в інтернеті, нещодавно на вулиці Олени Хохол (попередньо в місті Володимир Волинської області) помітили двох дівчаток 8-ми і 10-ти років, які прогулювалися з сміттєвим пакетом в руках.

Маленькі дівчинки самостійно збирають вуличне сміття / фото: Наталія Щаслива в Facebook

Поспілкувавшись з юними активістками, вдалося з'ясувати, що вони регулярно прибирають навколишню територію і простір поруч (біля магазину "Обрій", двоповерхівки і гуртожитки). Дівчатка розповіли, що зовсім не потребують допомоги дорослих.

Пост Наталії Щасливою в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Автор поста зазначає, що в зазначеному проміжку дороги в дійсно неможливо знайти жодного фантика або іншого сміття. Місцеві жителі і криворіжці дуже радіють за те, що в країні підростає така свідома молодь. Єдине, на що звернули увагу користувачі мережі, так це те, що дівчатка збирають сміття без захисних рукавичок і належної взуття, а це може стати для них загрожує різними інфекціями, ранами і іншим.

Коментарі під постом Наталії Щасливою в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Наталії Щасливою в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі на Академіка Чекмарьова з-під люка б'є відразу цілий фонтан води.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області 17-річний хлопець отримав орден "За мужність".

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі терміново госпіталізували молодого військового, оскільки його вкусила отруйна змія.