У Дніпрі в школі №6 сталася трагедія – пішла з життя улюблена вчителька Кравченко Валентина Василівна. Про скорботну звістку розповіла її колега Анастасія Олександрівна Сеітова на Facebook-сторінці школи "КЗО "СЗШ6" ДМР".

В середньоосвітній школі Дніпра №6 прощаються з вчителькою Кравченко Валентиною Василівною, яка за довгі роки викладання встигла оселиться в серцях кожного учня і колеги. Колеги відзначили, що у неї було любляче і щире серце і вона назавжди залишиться в пам'яті тих, хто її знав.

У Дніпрі прощаються з вчителькою Кравченко Валентиною Василівною / фото: Анастасія Сеітова в Facebook

"Здається, завмерло круговерть шкільного життя ... Зупинилося палке, любляче і добре серце великого педагога, щирої людини, Кравченко Валентини Василівни. Спіть спокійно, Вчитель вчителів. Вам немає і не буде кінця. Ви вічні, вчителю, у вдячній пам'яті учнів, колег! Прощайте, Вчитель ... Вибачте, Вчитель ... земля Вам Пухом!" – пише Анастасія Сеітова.

Колеги та учні школи висловили свої співчуття з приводу смерті з Валентиною Василівною. Проводи вчительки будуть проходити в школі у вівторок, 28 липня о 10:30. Всі, хто бажають проводити улюбленого педагога в останній шлях, можуть прийти на прощання. Траурна процесія буде проходити через школу.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Дніпрі прощаються з вчителькою Кравченко Валентиною Василівною / фото: Юлія Свист у Facebook

Нагадаємо, що у Дніпрі прощаються з художнім керівником Зінаїдою Олександрівною Марго.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровной.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.