У місті Покров сталася смертельна ДТП – легковий автомобіль врізався в дерево. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що в четвер, 23 липня, близько 03:40 на гарячу лінію Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у результаті ДТП. Аварія сталася на вулиці Партизанській. За вказаною адресою направили чергове відділення 44-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

У Покриві сталося смертельне ДТП / фото: ДСНС в Дніпропетровської області

Прибувши на місце події, рятувальникам вдалося встановити, що водій легкового автомобіля ВАЗ-2101, попередньо, не впорався з керуванням та влетів у найближче дерево. В той момент у постраждалому авто перебувало двоє чоловіків – водій і пасажир.

З-за сильних пошкоджень машини, рятувальникам довелося вдатися до використання шанцевого інструменту, щоб дістати водія. 21-річного чоловіка переклали в карету швидкої допомоги та госпіталізували в міську лікарню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Покриві сталося смертельне ДТП / фото: ДСНС в Дніпропетровської області

Пасажиру пощастило менше – він отримав травми не сумісні з життям та загинув на місці пригоди. На даний момент його особа встановлюється, а тіло було відправлено на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, що у Кривому Розі сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.