У Дніпрі терміново госпіталізували молодого військового, оскільки його вкусила отруйна змія. Детальніше про подію розповідає радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Тетяна Губа в Facebook.

Повідомляється, що днями в міську клінічну лікарню №4 в Дніпрі доставили 25-річного військовослужбовця ЗСУ, якого вкусила отруйна змія. За словами завідувача відділенням токсикології та головного експерта області з токсикології Миколи Шинкаренко, чоловік був забезпечений всіма необхідними препаратами і вже отримав дві дози антитоксину проти зміїної отрути (сироватку). На даний момент військовослужбовець перебуває у стані середньої тяжкості.

На Дніпропетровщині бійця ВСУ вкусила отруйна змія / фото: Unslash

Губа Тетяна розповіла, що завдяки генеральному директору Костянтину Чебанову і медичному директорові Наталії Бут, протягом декількох років у відділення токсикології поставили безліч сучасної апаратури і резерв медикаментів для надання ургентної допомоги пацієнтам.

"Друзі, пам'ятайте, що змії не сидять в засідці і не полюють на людей, але треба бути обережними і розуміти, що навколо нас ще є живі істоти, які живуть за законами природи. Всім міцного здоров'я!" - написала в пості Тетяна Губа.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пост Тетяни Губи в Facebook / скріншот

Користувачі побажали якнайшвидшого одужання потерпілому військовослужбовцю.

Коментар під постом Тетяни Губи в Facebook

Нагадаємо, що під Дніпром пітбулі сильно налякали дівчину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак.