Молодий дніпрянин Кирило Потрас отримав поранення в зоні ООС під Маріуполем - чоловік підірвався на протипіхотній міні.

Війна на Донбасі, фото АрміяInform
Війна на Донбасі, фото АрміяInform

Подробиці повідомлює "Інформатор".

"У понеділок, 20 липня, в Донецькій області під час проведення бойових дій отримав поранення Кирило Потрас. Хлопець з Дніпра, в рідному місті його добре знають як діджея в клубах Module і Р-12. Боєць вже переніс три операції, в Києві чекає ще як мінімум одна", - підкреслюють в повідомленні.

Наразі 36-річний боєць перебуває на лікуванні у Харкові. Лише кілька місяців тому він став добровольцем, взяти участь у ООС було його власною ініціативою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Служив Кирило у 36 бригаді морської піхоти, а в ході зміцнення позицій під Маріуполем боєць підірвався на протипіхотної міні.

Дніпрянин Кирило Потрас отримав поранення на Донбасі, фото: Інформатор

Зараз Кирилом опікується дружина Лілія - вона розповіла, що Кирила після поранення одразу ж евакуювали побратими і фактично врятувати його від загибелі. Ротний медик надав допомогу. Пораненого доставили у Маріуполь, де провели першу операцію, а вже потім гвинтокрилом доставили у Харків. Тут бійця чекали ще дві операції, наразі ж йому ампутували частину лівої ноги нижче коліна. Після цього пораненого героя доставлять до Києва, де після ще однієї операції будуть готувати до протезування.

Зараз стан Кирила стабільний, його вже перевели з реанімації в палату, у нього є сили жартувати та підтримувати дружину, він навіть планує продовжити службу в зоні ООС після протезування та реабілітації.

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі без втрат вистояли під нещадним вогнем путінських найманців – ворог зализує рани, звіт ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сапери Донбасу показали майстер-клас з розмінування: один рух - і злетиш у повітря.

Також "Знай.ua" писав, застосували артилерію: на Донбасі бойовики підло забрали життя українського воїна. На Донбасі бойовики начхали на усі домовленості та вчергове обстріляли позиції українських героїв. Без жертв не обійшлося – російські окупати забрали життя одного військовослужбовця.