Стало відомо про те, що в місті Дніпро продовжують боротися з незнайомими наливайками.

Таким чином, повідомляється, що міська влада Дніпра все ще сподівається побороти незаконні наливайки. Про це повідомляє кореспондент Дніпровської панорами.

Як відомо, у всіх районах міста повинна блокуватися робота незаконних закладів, які торгують алкоголем без ліцензії, після 22:00, а також тих, хто продає неповнолітнім.

У Дніпрі почали ліквідувати місцеві наливайки, місцеві не в собі від щастя, фото: Дніпровська Панорама

Як стало відомо, в ході недавніх рейдів припинили роботу наливайки на ж / м Калинівському, Тополі і Підстанції.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У Дніпрі почали ліквідувати місцеві наливайки, місцеві не в собі від щастя, фото: Дніпровська Панорама

Варто відзначити, що жителі абсолютно всіх районів, в яких відбуваються подібні зміни , дуже цьому раді. Вони сподіваються, що ці зміни збережуться в місті назавжди, і подібні злачні місця більше не повернуться на колишнє місце.

Вони написали про це в коментарі під постів у соціальних мережах.

Нагадаємо також, що в Павлограді Дніпропетровської області місцеві вандали зіпсували нову дитячу площадку, щоб паркуватися на ній на автомобілях. Відповідною інформацією поділилася КП «Муніципальна варта» Павлоградської міськради в Facebook.

Повідомляється, що до управлінцям звернулися мешканці приватного сектору по провулку Бірюзовий. Не так давно, завдяки спільним зусиллям місцевих депутатів і самих мешканців, вдалося встановити дитячий майданчик. Однак, не всі жителі району зрозуміли, що це робилося для дітей, вирішивши, що можна відпочивати на майданчику зі спиртними напоями та паркувати там машини.

Нагадаємо, що в Дніпрі сталася аварія на водовід, тобто

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі жителі одного з дворів поскаржилися на стихійну паркування приватного підприємства.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром відпочиваючі устрили погром на дитячому майданчику.