Дніпровський мер Борис Філатов розповів жителям міста про те, що в Міністерстві інфраструктури збиралися забрати 100 мільйонів гривень, призначених на будівництво нового аеропорту. Відповідна заява з'явилася на його сторінці в Facebook.

За словами Бориса Філатова, кілька годин тому урядовий комітет проводив розподіл видатків Міністерства інфраструктури, на якому хотів забрати 100 мільйонів гривень, призначених на будівництво нового аеропорту в Дніпрі.

Розпорядження Кабміну / фото: Борис Філатов в Facebook

Міський голова підкреслив, що це були останні 100 мільйонів. Спочатку на будівництво аеропорту виділили 2 мільярди гривень, пізніше ця сума зменшилася до 1 мільярда, а в кінці кінців її взагалі скоротили до 100 мільйонів гривень. Філатов відзначив, що таким чином уряд порушує публічна обіцянка президента про те, що аеропорт буде добудований.

"Шановні земляки, можна я без коментарів? Тому, що немає слів. Залишилися одні вирази", - пише Філатов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Він також зазначив, що будівництво метро також хотіли зупинити. Всьому виною ірраціональність і абсолютна ненависть персонально до мера Дніпра, однак такими рішеннями вони беруть в заручники місто-мільйонник.

Декількома годинами пізніше Борис Філатов опублікував новий пост про те, що фінансування аеропорту все ж не забрали. Він вважає, що цьому посприяв його пост в Facebook і публікації в ЗМІ.

"Рівно через півгодини після моєї заяви про те, що уряд хоче списати з будівництва аеропорту останні 100 мільйонів, "зелені" депутати, міністри та їх місцеві начальники почали битися в падучій і кричати, що "Філатов все придумав, невиноватые ми", - пише Філатов.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області призначили нового начальника поліції.

Як повідомляв портал Знай.иа мер Дніпра Борис Філатов прокоментував ухвалення законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов поділився з городянами черговим досягненням своєї дружини Марини.