У Дніпрі на одній з вулиць лівого берега прорвало каналізаційну трубу, яка викликала підтоплення житлових будинків і розмила дороги. Детальніше про це розповідає місцеве видання "Інформатор".

В ніч на вівторок, 14 липня, на вулиці Бердянському на лівому березі Дніпра прорвало каналізаційну трубу. Тонни чорної води затопили вулицю, житлові будинки, розмили дороги і заблокували рух електротранспорту.

У Дніпрі прорвало каналізаційну трубу / фото: Інформатор

Місцеві жителі на даний момент чекають, коли до них підійде черга на відкачування води з житлових приміщень. Вони розповіли, що на дорогах варто не просто вода, а чорна рідина, яка має огидний запах.

"Поруч з будинком часто виникають величезні калюжі через грунтових вод, навіть інколи прилітають качки, але ця вода — інше. Сморід жахливий, ще й чорна, як смола, я боюся, що як почне підсихати, запах буде такий, що жити в будинку буде неможливо. А в будинку знаходиться моя лежача сестра, куди нам подітися?" — розповіла Євгенія Григорівна, мешканка 57 будинку по вулиці Бердянській.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також ситуацію прокоментувала господиня іншого будинку, Анісімова Людмила:

"Дзвонила з 2 години ночі у всі інстанції, але крім: «Знаємо, що прорвало колектор — чекайте!», — нічого не повідомляють.

У Дніпрі прорвало каналізаційну трубу / фото: Інформатор

У Дніпрі прорвало каналізаційну трубу / фото: Інформатор

Зараз на перехресті вулиць Артільна і Бердянська розташувалася техніка для відкачування води. Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що найближчим часом відкачають воду, проте до закінчення дня ситуація навряд чи покращиться.

Журналісти також звернулися до керівництва Дніпрводоканалу, однак ті відмовилися спілкуватися і як коментувати ситуацію місцевим жителям.

У Дніпрі прорвало каналізаційну трубу / фото: Інформатор

Нагадаємо, що в Кривому Розі водойма усіяний трупами риб.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі дощ затопив вулиці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на дитячому майданчику рятувальники виявили півтораметрову змію.