Стало відомо про те, що під Дніпром на берег викинуло тонни мертвої риби.

Таким чином, повідомляється, що стався масовий мор риби в Павлоградському районі Дніпропетровської області. На річці під назвою Самара виявили тонни мертвої риби. Про це розповіли в новому гострому сюжеті каналу ТБ Дніпро.

Після того, як стався мор риби, через кілька днів її початок викидати на берег річки Самара вже мертвою. Не можна не відзначити того факту, що серед загиблої риби були помічені такі підвиди як щуки, і карасі, які відомі тим, що можуть виживати навіть в найскладніших умовах.

Місцеві жителі говорять про те, що не перший день вже мучаться від того, який запах стоїть у селищі. Риба гниє, та перебувати поряд з річкою просто неможливо.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У ролику докладно розповіли стосовно даної ситуації.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що під Києвом сталася екологічна катастрофа в окремо взятій річці. У київській області в річці Здвиж помітили велику кількість здохлої риби. На поверхні води в руслі видно дивні плями і мертва риба.

Про ситуацію повідомили місцеві жителі в Державне агентство рибного господарства. У свою чергу співробітники цієї установи виїхали на місце і зафіксували всі. На одному квадратному метрі виявили 179 мертвих риб - окуні, карасі, минь, щука та інші.

Нагадаємо Знай писав, що в Тернополі зафіксували масовий мор риби.

Також Знай повідомляв, що в Тернополі випадково виявили причину мору риби у Тернопільському ставі.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в озеро скидають смердючі відходи.