У Дніпрі на кухні однієї з квартир будинку, розташованого на вулиці Юрія Кондратюка в Новокодацькому районі міста, рятували маленьке пташеня. Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС в Дніпропетровській області.

Відзначається, що увагу власників квартири привернули дивні звуки, що доносилися з витяжки. Вони викликали рятувальників, які оглянули техніку і виявили, що джерелом незрозумілих звуків було маленьке пташеня, імовірно, стрижа.

Як птах міг потрапити в кухонну витяжку, до кінця встановити не вдалося. Швидше за все, пташеня провалилося у вентиляційну шахту на даху будинку, і повітряним потоком його затягнуло в квартиру.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Рятувальникам не залишалося нічого іншого, окрім як за допомогою спеціального інструменту зняти захисні решітки з витяжки і звільнити птаха.

В результаті рятувальної операції пташеня не постраждало, його відпустили на волю.

Нагадаємо, брудна бездомна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.uа Топ-10 кращих порід кішок для дому: ці гарні і слухняні пухнастики принесуть вам щастя.

Також Знай.uа писав, що харківську область атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.