За Юрієм Корявченковим (Юзиком), Оленою Криворучкиной і Володимиром Захарченко пильно стежать багато українських ЗМІ - саме вони представляють у Верховній Раді округу рідного міста Володимира Зеленського. У Кривому Розі вони з'являються раз на місяць для зустрічі з виборцями, але журналістів депутати увагою не балують. Саме тому їх перша прес-конференція викликала великий резонанс і серед ЗМІ, і серед виборців.

Юрій Корявченков (Юзик)
Юрій Корявченков (Юзик)

Насамперед депутати відзвітували про розподіл своїх субвенцій, які в сумі склали 30 мільйонів гривень. Слуги народу вирішили закупити в лікарні міста медичне забезпечення - від аналізаторів крові і каталок до видеобронхоскопов та концентраторів кисню. Але найважливіше - це надання 12 нових карет швидкої допомоги для Кривого Рогу. Такого оновлення автопарку, за словами депутатів, у місті не було вже давно.

Юрій Корявченков поділився досягненнями у сфері інфраструктури: швидкісні поїзди сполученням «Київ-Кривий Ріг» стали ходити щодня, а зруйновані дороги на Кропивницький і Миколаїв вже почали ремонтувати. Він зазначив, що до кінця 2020 року криворіжці зможуть їздити за сучасних автомобільних трасах.

До Володимира Захарченка виникли питання на рахунок наркоманії і злочинності в місті, адже він є членом Комітету з питань правоохоронної діяльності. Депутат прозвітував про законопроекти, які він розробляє, покликаних зробити роботу правоохоронних органів більш продуктивною.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Юрій Корявченков (Юзик)
Юрій Корявченков (Юзик)

Звичайно, не обійшли увагою і питання екології, адже Кривий Ріг - промисловий гігант. Цю тему підняла Олена Криворучкина, яка є заступником голови Комітету з питань екології та природоохоронної діяльності. Вона заявила, що скоро в Кривбасі з'являться нові європейські датчики моніторингу повітря, сервер яких буде перебувати в Польщі, щоб не можна було підробити дані або втручатися у їх роботу. Криворучкина також озвучила низку важливих законопроектів, створених за її участі, які повинні кардинально змінити підхід до захисту навколишнього середовища в Україні. Серед них закони про промислових відходах, гуманне ставлення до тварин, про інвентаризації лісів України про державний екологічний контроль.

Раніше Володимир Зеленський доручив Юрію Корявченкову відновити ФК «Кривбас». На прес-конференції депутат запевнив, що з главою Української асоціації футболу це питання вже обговорюється і незабаром криворіжці все ж побачать улюблений клуб в лігах України.