У центрі Дніпра на площі Героїв Майдану неадекватний чоловік побив інспекторів з паркування за виписаний штраф. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що в четвер, 9 липня, близько 12:00 дня дівчина, яка працює інспектором по парковці, виписала водієві штраф за зупинку в недозволеному місці. Чоловік, якому на вигляд близько 30 років, припаркував автомобіль під знаком "зупинка заборонена".

Очевидно, порушника не сподобався виписаний штраф, із-за чого він відреагував агресивно. Він різко накинувся на дівчину і зробив кілька ударів по обличчю. За неї заступився інший інспектор по парковці, який також був побитий неадекватним порушником.

Чоловік вдарив інспектора рукояткою пістолета по голові і в живіт. Після цього, він швидко сів у свій автомобіль Ford Fusion і втік по проспекту Дмитра Яворницького. На місце події викликали бригаду швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Медики оглянули постраждалих – у чоловіка інспектора діагностували садна обличчя та лоба. Дівчині надали медичну допомогу. Обох госпіталізували в міську лікарню №16.

Поліцейські встановили місце проживання правопорушника і разом з працівниками карного розшуку прибутку за адресою. Правоохоронцям відкрила двері дружина правопорушника, яка пояснила, що чоловіка вдома немає.

Нагадаємо, що у Дніпрі в центрі міста виявили чоловіка, який втік з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі невідомий жорстко побив чоловіка на трамвайній зупинці.

Також Знай.иа писав, що Погоди напівголий чоловік вивів на прогулянку свого "дружка".