У Дніпрі вагітна жінка отримала тепловий удар, коли намагалася дістатися додому на електричці. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Наше Місто".

Мешканка Дніпра Ольга зіткнулася з першою вагітністю в розпал пандемії коронавіруса. Щоб захистити дружину від небезпечного захворювання, чоловік вирішив відправити її на час карантину на дачу в село Хорошилово Синельниківського району.

Два рази в тиждень чоловік провідував дружину, та й родичі, з якими вона жила, скучати їй не давали. Проте, через три місяці Ольга скучила за міським життям і як тільки послабили карантин вирішила відправитися додому. Олег пообіцяв забрати дружину перед роботою і відвезти в Дніпро. Однак, його відправили у термінове відрядження в Кривий Ріг.

З-за цього, жінка вирішила самостійно дістатися до міста. Для цього їй необхідно пройтися 15 хвилин до станції, їхати 30 хвилин на електричці, а після з вокзалу викликати таксі. Але склалося не так, як вона припускала.

Вагітна дніпрянка втратила свідомість, поки намагалася дістатися додому / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

День видався спекотним – стовпчик термометра сутра досягав 35 градусів тепла. Спочатку Ольга вийшла бадьорою, однак скоро відчула втому – живіт тягнув, ноги наливалися. Восьмий місяць вагітності не проходить безслідно. Коли вона дісталася до станції, вони присіла на лавку і закрила очі. Що відбувалося далі, вона слабо пам'ятає – кричущі люди, обливання водою, укол, лікарняна палата.

Як виявилося, жінка отримала тепловий удар. Медики довго дорікали Ольгу за безвідповідальність, оскільки даний випадок міг стати смертельним для дитини. На щастя, як дитина, так і сама жінка, почувають себе добре.

Нагадаємо, що в Дніпрі бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі з вікна випав 2-річний малюк.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі агресивний пасажир з дитиною накинувся на водія маршрутки з кулаками.