У четвер, 11 червня, у Дніпрі рятувальники допомогли вибратися з піску позашляховику, в якому перебувала вагітна жінка і двоє малолітніх дітей. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області на своєму офіційному сайті.

Повідомляється, що інцидент стався в лісопосадці в Дніпрі в четвер, 11 червня. О 18:19 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що позашляховик намертво засів в піску. Самостійно водій не зміг витягнути автомобіль з пастки. Крім чоловіка в машині знаходилася його вагітна дружина та двоє малолітніх дітей.

У Дніпрі рятувальники витягли з піщаної пастки позашляховик / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

На місце події вирушили співробітники 25-ї державної пожрано-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Рятувальники спецпідрозділу, які прибули на місце інциденту, використовували лопати і буксирувальний трос, щоб дістати автомобіль Nissan X-TRAIL з піску. Операція пройшла успішно – машину вдалося витягнути на проїжджу частину дороги. В результаті події ні автомобіль, ні пасажири не постраждали.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Підгородньому водія ВАЗа затиснуло в автомобілі в наслідок зіткнення з електроопорою.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі водій Москвича протаранив паркан приватного будинку і змився з місця пригоди.

Також Знай.иа писав, що у Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки.