У Дніпрі біля Центрального ринку "Озерка" помітили бабусю-порушницю, яка без страху перебігала дорогу в недозволеному місці. Відповідними кадрами поділилося видання "Дніпровська панорама".

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 7 липня. Безстрашна бабуся вирішила перебігти дорогу в недозволеному місці на вулиці Шмідта. Що примітно, світлофор і пішохідний перехід знаходилися в 15 метрах від неї. Її встигли зняти пасажири проїжджаючого автомобіля.

"Коли дуже треба", - прокоментувала оператор відео.

Біля Озерки бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці / скріншот з відео

Таке порушення могло спровокувати серйозне ДТП, оскільки на цій вулиці завжди жвавий рух. Однак, водії міста відзначають, що для району Центрального ринку "Озерка" це звичайна справа. Люди, що виходять з трамвая, постійно перебігають дорогу де завгодно, а іншим просто лінь йти до переходу, тому вони йдуть напролом через дві дороги та трамвайні колії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відповідно до статті 127 Адміністративного кодексу України, непокора пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху. За такі порушення пішохід може заплатити штраф у розмірі — 51 грн.

Нагадаємо, що в Кривому Розі з вікна випав 2-річний малюк.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі агресивний пасажир з дитиною накинувся на водія маршрутки з кулаками.

Також Знай.иа писав, що неподалік від Дніпра неуважний господар ледь не втопив свій автомобіль у кар'єрі.