У вівторок, 7 липня, у Дніпрі очікується нестерпна спека, яку трохи згладить хмарна погода. Синоптики розповіли, чого чекати дніпрянам в найближчу добу.

Повідомляється, що 7 липня в першій половині дня в Дніпрі буде сонячно, проте вже до середини дня небо затягнеться хмарами до самого вечора. Опадів у місті найближчим часом чекати не варто.

В Дніпро 7 липня прийде нестерпна спека / скріншот з відео

Незважаючи на це, стовпчики термометрів сягнуть 37 градусів тепла. Синоптики відзначили, що така спека, що незабаром піде на спад по всій області.

У той же час прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області попереджає, що в регіоні зберігається висока пожежна небезпека. У зв'язку з цим жителям заборонено влаштовувати відпочинок на природі з використанням вогню. Лише за останній тиждень рятувальники повідомили про декілька десятків пожеж в екосистемах області.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

В Дніпро 7 липня прийде нестерпна спека / скріншот з відео

Дніпрянам порадили пити побільше води і купатися у водоймах по можливості. Слід уникати алкогольних і газованих напоїв і пересиджувати будинку самий жаркий період – з 14 до 16 годин. Для прогулянки варто вибирати вільну легкий одяг і обов'язково одягати головний убір.

Нагадаємо, що в Дніпрі перекрили вулицю через усунення аварійних дерев.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі встановили арт-об'єкт "Pixel Wall".

Також Знай.иа писав, що з Дніпропетровської області поїдуть поїзда на південь.