У Нікополі мешканці приватного домоволодіння виявили на своїй території змію. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 4 липня, в місті Нікополь Дніпропетровської області. У 9:34 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що в приватне домоволодіння на вулиці Красносільській заповзла змія.

У Нікополі змія заповзла у двір приватного будинку / фото: ДСНС

У Нікополі змія заповзла у двір приватного будинку / фото: ДСНС

За вказаною адресою направили співробітників 28-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. Прибулі на місце рятувальники виявили у дворі приватного будинку водяного вужа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили у природне середовище існування. Крім цього, співробітники ДСНС провели з господарями будинку роз'яснювальну бесіду щодо безпеки у разі зустрічі з плазунами.

У Нікополі змія заповзла у двір приватного будинку / фото: ДСНС

У Нікополі змія заповзла у двір приватного будинку / фото: ДСНС

У рятувальній операції взяли участь 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкіру живцем.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі жінка стала володаркою крихітного бельчонка, якого додому принесла кішка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шукають зниклих тварин.