В одному з районів Дніпра місцеві жителі помітили велику змію. Не помітити її було складно, так як вона кидалася на перехожих. Багато пройшли мимо, сказавши, що це гадюка. Проте з'явилися небайдужі дніпряни, які викликали відповідні служби, щоб повзучу відправити подалі від людей. Про це пише " Вгороде з посиланням на сторінку в Facebook місцевої жительки.

Спочатку дівчина звернулася в поліцію, де її перенаправили в "Зооконтроль". Там порадили накрити змію тканиною і викликати рятувальників. Після цього дівчина звернулася в ДСНС. Фахівці приїхали на виклик, забрали змію і оглянули найближчу територію на предмет наявності інших змій або кладки яєць.

Дніпрянка розповіла історію про затримання агресивної змії в Дніпрі Фото: скріншот

Фахівці розповіли, що це була не гадюка, а каспійський полоз. Ця змія не отруйна, але дуже агресивна. Вона здатна напасти на людину і кусати до крові. Також фахівці расскзаали, що змії дедалі частіше опиняються у межах міста, так як середовище їх проживання вигорає в пожежах або знищується людиною. У дикій природі ці змії живуть в лісах і на луках. Крім того, фахівці попросили людей не вбивати змій, так як для них це теж стрес опинитися в чужій їм середовищі і зіткнутися з людиною.

У Дніпрі зловили агресивну змію Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні змії часто заповзають в міста і від страху і стресу починають нападати на людей. Так, на Львівщині, у селі Явора Турківського району, дев'ятирічний хлопчик став жертвою нападу отруйної змії.

Змії вирішили господарювати в Ізраїлі. Там отруйні повзучі атакували дворч приватних будинків і стали нападати на місцевих жителів.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'ян масово атакують змії в центрі міста.

Знай повідомляв, що в Ізраїлі через спеку змії заповзають у двори приватних будинків.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області змія вкусила дитину.