У Дніпропетровську на житловому масиві Тополя місцеві жителі поскаржилися на чоловіка, який ходить з ножем і лякає оточуючих. Відповідною інформацією поділилася Ірина Демидова в Facebook-спільноті "Типовий Тополя-Шевченківський район".

Як розповіла місцева мешканка, на житловому масиві Тополя-2 вже не перший місяць ходить неадекватний чоловік з ножем, лякаючи оточуючих. Поліція і більшість місцевих воліють його ігнорувати, оскільки у нього немає довідки про нездоровий психічний стані, і він ще нікому не зашкодив.

Більшу частину часу чоловік знаходиться у дворі будинків №7 та 7а.

Ніхто з мешканців не може його звідси вигнати. Батьки, які гуляють на майданчику дітей, чомусь теж не реагують на його знаходження тут!!!! – пише Ірина Демидова.

У Дніпрі неадекватний чоловік з ножем лякає людей / фото: Ірина Демидова в Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Але як виявилося, не завжди чоловік був тихим і нешкідливим. Завідувачка дитячого садка №358 "Казка" розповіла, що 3 липня чоловік зайшов на територію установи. На численні зауваження від працівників садочка він не реагував, замість цього нецензурно висловлювався. Як виявилося, в руках у нього знаходився ніж.

Завідувач викликала на місце події поліцію, яка прибула лише через пів години. Заяву правоохоронці відмовилися приймати через відсутність довідки з психлікарні. Вдалося з'ясувати, що чоловік проживає в районі цього дитсадка і поліція вважала, що він може ходити, де йому схочеться.

Жінка вже звернулася в РВВС з відповідною заявою. У понеділок місцеві жителі чекають зустрічі з дільничним, який повинен вжити необхідних заходів.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкіру живцем.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на дитячому майданчику невідомий чоловік намагався вкрасти у дітей футбольний м'яч.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі жінка, що знайшла гаманець з великою сумою грошей, вирішила привласнити його собі.