У Кривому Розі поліція затримала трьох підлітків, які розбещували малолітніх дівчаток і записували все на відео. Про подробиці події розповідає видання "Перший криворізький", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що правоохоронцям Довгинцівського відділення поліції вдалося затримати підлітків у четвер, 2 липня. Трьох хлопців 11, 14 і 16 років підозрюють у скоєнні сексуальних дій стосовно малолітніх дівчаток, віком 8 та 9 років.

У Кривому Розі затримали підлітків, які розбещували неповнолітніх / скріншот з відео

Згідно з основною версією слідства, троє друзів вирішили "пограти в дорослі ігри", у зв'язку з чим використовували в якості об'єкта сексуального розбещення маленьких дівчаток. Імітацію статевого акту з малолітніми підлітки знімали на мобільні телефони. Як виявилося, один із зловмисників (11 років) є рідним братом обох жертв насильства. А старший (16 років) раніше був засуджений за ч. 1 ст 185 КК України (Крадіжка).

Поліція Довгинцівського району вилучила мобільні телефони та відеозаписи хлопців, всі підозрювані були допитані разом з батьками. Розпочато розслідування за ч. 2 ст. 156 Кримінального Кодексу України (Розбещення неповнолітніх). Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області винесли вирок шкуродеру, який повісив собаку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кам'янському мати дитини розповіла про свавілля підлітків на дитячому майданчику.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі хлопець зістрибнув з Нового мосту.