У центрі Дніпра перекрили проїзд по вулиці Полігонній у зв'язку з очищенням вулиці від аварійних дерев. Відповідна інформація з'явилася в проекті розпорядження міського голови Дніпра.

Повідомляється, що в п'ятницю, 3 липня з 9:00 до 16:00 буде перекрито рух на вулиці Полігонній в Соборному районі Дніпра. Рух обмежено від вул. Гусенко до вул. Телевізійної.

У Дніпрі перекрили вулицю Полігонну / фото: Дніпровська панорама

На перехрестях і ділянках проведення комунальних робіт були встановлені тимчасові дорожні знаки та огорожі з сигнальним освітленням. Крім цього, буде забезпечено безпечний рух для пішоходів. По завершенню робіт огорожу приберуть і проведуть благоустрій території, а також відновлять пошкоджений асфальт.

У Дніпрі перекрили вулицю Полігонну / фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що згідно з проектом розпорядження міського голови Дніпра в місті також буде обмежено рух по Січовому провулку. Обмеження руху пов'язано з тим, що на цій ділянці будуть проводити ремонт асфальтного покриття.

Роботи триватимуть орієнтовно з 8-го по 31-е липня. По периметру встановлять тимчасові дорожні знаки та огородження з сигнальним освітленням. Коли ремонт завершать, їх демонтують і впорядкують територію. Крім цього, будівельників зобов'яжуть зберегти всі існуючі комунікації в зоні проведення робіт. Розпорядження набуде чинності, якщо його підпише міський голова Борис Філатов.

У Дніпрі перекриють Соборний провулок / фото: Інформатор

Нагадаємо, що в Дніпрі встановили арт-об'єкт "Pixel Wall".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік выкручива колеса від сміттєвих баків.

Також Знай.иа писав, що з Дніпропетровської області поїдуть поїзда на південь.