У Дніпрі на житловому масиві Лівобережний-3 чоловік помітив, як невідомий відкручує колоса з сміттєвого бака. Детальніше про подію розповів Євген Фролов в Facebook-спільноті "Лівобережний 3|Дніпро".

Повідомляється, що інцидент стався вночі, близько 12 годин. Євген повертався додому, як раптом побачив, що якийсь чоловік стоїть з дипломатом з інструментами в руках і відкручує колеса з сміттєвого бака.

Я йому зробив зауваження, на що він мені віповів- ... вони ж тут давно стоять перевернуті і нікому не потрібні... і стоїть далі відкручує колеса, - пише Євген.

У Дніпрі чоловік викручував колеса сміттєвого бака / фото: Євген Фролов в Facebook

Недовго думаючи, перехожий викликав поліцію, а до їхнього приїзду намагався самотужки затримати зловмисника. Однак той виявився дуже вправним – побачивши в далечі патрульну машину почав тікати. На жаль, ні поліції, ні Євгенові не вдалося його затримати, оскільки той швидко зник у темряві.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У Дніпрі чоловік викручував колеса сміттєвого бака / фото: Євген Фролов в Facebook

Городянину вдалося зробити фотографію невідомого і попросив користувачів групи вдивитися – може хтось впізнає в ньому свого сусіда.

Відомо, що чоловік був у голубій майці, бежевих шортах нижче коліна і з чорним дипломатом в руках. Євген зазначив, що він запам'ятав чоловіка і при зручному випадку змусить його відповісти за скоєне.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік заліз у квартиру на 4 поверсі по водостоку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі жінка протаранив паркан приватного сектора і змилася.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром чоловік застрелив молодого хлопця.