8 серпня в Дніпрі з самого ранку самоскиди вивозять тонни сміття з будинку за адресою вул. Велика Диевская, 4.

Про це повідомляє портал "Дніпровська панорама"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко розповів, що квартира, з якої сьогодні вантажівками вивозять сміття, знаходиться у комунальній власності.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відомо, що боргів там майже на 100 тис. грн.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"На жаль, не можна просто взяти і зайти до квартири. Для цього необхідно рішення суду. В даному випадку мешканці будинку зверталися в різні інстанції, але всі тільки розводили руками. Хоча запах стоїть такий, що чути на весь масив. Що тоді казати про сусідів, які живуть з нею в одній перегородці. Тамара отруює життя всьому будинку вже понад 20 років", - заявив він.

За словами заступника мера, комунальники працюють на вул. Великій Діевскій, 4 з самого ранку.

"Раз на рік ми "відвідуємо" таких людей, вивозимо сміття. Вони вже майже не протестують", — сказав він.

До речі, Тамара теж викликала поліцію, заявивши, що її грабують – вивозять сміття.

Михайло Лисенко сказав, що, можливо, в майбутньому питання по цій квартирі буде вирішуватися через суд. Жінку ніхто без даху над головою ніхто не залишить, а просто переселять до квартири поменше.

Нагадаємо, що ситуація зі сміттям у псевдореспубліці "ДНР" стала катастрофічною, люди просто потопають у смітті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", затишна маленька вулиця Станція Личаків у Львові перетворилася після ремонту вулиць Личаківської та Пісочної на великий смітник.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні набувають чинності нові правила надання послуг з поводження з побутовими відходами.