У Дніпрі на новому мосту знайшли собі пригоди ще одні екстремали – молодий чоловік стрибнув з моста в річку. Відповідний відеоролик з'явився в Facebook-спільноті "ПЕРЕМОГА — Оазис у Мегаполісі".

Новий міст — старі розваги. Городяни, особливо ті, кому після прийняття міцних напоїв не вистачає адреналіну, стрибають з мосту в воду. Таке відбувається досить часто та у більшості випадків з фатальним результатом. Нещодавно в мережі опублікували новий відеоролик молодіжних "розваг".

На опублікованому відеозаписі видно, як хлопець забирається на перила мосту і під схвальні вигуки товаришів стрибає у воду. Це видовище викликало бурю емоцій серед користувачів мережі. Деякі зазначили, що екстремал невдало приземлився у воду, оскільки увійшов не ногами, а м'яким місцем.

Ось, що думають з цього приводу учасники групи:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коментарі під постом Kris Tina в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Kris Tina в Facebook / скріншот

Варто відзначити, що стрибати з моста у воду категорично заборонено, навіть якщо ви це робите не вперше і впевнені у своїх силах. Ви подаєте приклад іншим.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік заліз у квартиру на 4 поверсі по водостоку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі жінка протаранив паркан приватного сектора і змилася.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром чоловік застрелив молодого хлопця.