У середу, 3 червня, у Дніпрі юна дівчина мала намір стрибнути з Нового мосту, про що попередньо повідомила на гарячу лінію "102". На місце прибув наряд поліції, служба порятунку та швидка допомога. Про подробиці події повідомляє видання "Інформатор".

Повідомляється, що дівчина звернулася на гарячу лінію "102" і заявила, що збирається стрибнути з Нового мосту. Поки диспетчер поліції розмовляв з нею, намагаючись заспокоїти, на місце події вже вирушив наряд поліції і служба порятунку.

Попередньо, перед тим як прийти на Новий міст, дівчина наковталася антидепресантів. Вона була налякана і розгублена, але в процесі спілкування з диспетчером по телефону, вона повідомила, що стрибати вниз не буде.

У Дніпрі дівчина збиралася зістрибнути з Нового мосту / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, що на місце події прибули правоохоронці та служба порятунку, туди також була викликана швидка допомога, оскільки у дівчини могла статися інтоксикація організму після випитих таблеток. З мосту її забрали медики і відвезли в лікарню. За попередньою інформацією, дівчині було 16 років. Що послужило причиною її відчайдушного вчинку – з'ясовується.

У Дніпрі дівчина збиралася зістрибнути з Нового мосту / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше в Дніпрі таксист втратив свідомість за кермом і ледь не убив вагітну пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі двоє невідомих жорстоко побили лежачого хлопця.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.