1 липня під Дніпром стався одночасно курйозний і жахливий інцидент. В 6:50 ранку до служби порятунку надійшло повідомлення про застрягла в паркані собаці. Команда виїхала за адресою вулиця Полигонная в місті Нікополь виявили пса в безвихідній ситуації. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на ДСНС Дніпропетровської області.

Прес-служба рятувальників розповіла, що собака по кличці Рекс застрягла у хвіртці власного вольєра. Бажання знайти пригода і порадіти життю призвело до безвихідної ситуації. Тварина частково застрягло в прутах хвіртки. Господар самостійно не зміг допомога собаці і викликав рятувальників. Вони за допомогою спеціальних інструментів допомогли бідному Рэксу звільнитися з металевої пастки.

Відео порятунку пса з металевих кайданів зняли на відео і опублікували рятувальники. Радісний пес одразу ж взявся за їжу.

Варто відзначити, що тварини і птахи давно довели, що їх розум і здібності не гірше людських, а відданість просто зашкалює. Так на ринку "Троєщина" оселилася ворона, яка звикла до людей і допомагає їм торгувати. До неї приходять відвідувачі і навіть пригощають її смачними фруктами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Тернополі собака і кіт довели, що тварини можуть лікувати. Вони працюють у реабілітаційному центрі з дітьми, які з допомогою тварин виконують рухи і вправи, зміцнюють своє здоров'я.

Нагадаємо, Знай писав, що в києві ворона стала візитною карткою ринку.

Знай повідомляв, що в Тернополі собака і кіт працюють терапевтами.

Нещодавно Знай передавав, що кішка врятувала життя своєму господареві.