У Дніпрі стали частими скандали між водіями маршрутних таксі та пасажирами. Про черговий такий скандал, що вийшли за межі зупинки розповіло видання Дніпровської панорами.

Водій автобуса №151 відмовив у пільговому проїзді школяреві, який пред'явив учнівський квиток. Маршрутник виявився проти і свою реакцію висловив в грубій формі. Він вимагав, щоб 10-річна дитина заплатив за повним тарифом – 8 гривень, а не 6 за пільговим, а інакше він не пощастить всю маршрутку.

Про ситуацію розповіла користувачка Телеграм-каналу «Міський транспорт Дніпра». Вона розповіла, що дитині водій заявив: «Слиш, розумник, карантин! Учнівський не діє, сиди вдома або плати 8 гривень».

Після цієї публікації з водієм була проведена роз'яснювальна робота, а ситуація знаходиться на контролі у керівництва компанії.

Водій маршрутки нахамив дитині Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що недавно в маршрутці Хмельницького стався більш жорстокий інцидент. Водій автобуса вирішив вигнати собаку з салону автобуса. І зробив це жорстоко – він штовхнув тварина так, що воно вилетіло з автобуса. Пасажири обурені таким вчинком і розповіли, що водій нічого поганого не бачить у своїх діях.

В транспорті можна зустріти не тільки хамовитых водіїв, але і пасажирів без сорому і совісті. У Дніпрі пасажир тролейбуса відмовився одягати маску в салоні транспортного засобу, а потім влаштував бійку, щоб забрати телефон у того, хто знімав це хамство на відео.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому водій маршрутки копнув собаку.

Знай повідомляв, що в Дніпрі в Дніпрі пасажир тролейбуса почав бійку з-за маски.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі громадський транспорт не працює пізно ввечері.