У Новокодацькому районі Дніпра жінка в нетверезому стані протаранила паркан приватного будинку і зникла з місця події. Кадри з місця аварії надав паблік "Х**вий Дніпро" в Instagram.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Мукачівська, розташованої в селищі Діївка-2 Новокодацького району Дніпра. Свідки розповіли, що водій автомобіля Nissan протаранила паркан приватного сектору та зникла з місця аварії. За словами очевидців події, жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

У Дніпрі п'яна жінка протаранив паркан приватного будинку / фото: Х**вий Дніпро в Instagram

На відео можна побачити, як жінка в чорній майці поспішно йде з місця ДТП у невідомому напрямку. Мешканці постраждалого ділянки викликали наряд поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі мережі почали жартувати на цю тему в коментарях під публікацією. Деякі почали писати, щоб господарі забрали машину собі в якості моральної компенсації. Інші ж відзначили, що огорожа цієї ділянки страждає вже не вперше, і його вже безліч разів змінювали.

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі мотоцикл на швидкості влетів у вантажівку.

Як повідомляв портал Знай.иа, на перетині Байкальської та Слобожанського проспекту сталося смертельне ДТП між вантажівкою та мікроавтобусом.

Також Знай.иа писав, що дніпряни скаржаться на тролейбуси, які не забирають пасажирів.