В селі Троїцьке Любашівського району Одеської області маленька дитина наїлася металевих деталей і загинула в реанімації. Детальніше про подію розповідає "ТСН".

Повідомляється, що інцидент стався кілька днів тому. 10-річний хлопчик загинув у реанімації районної лікарні внаслідок перитоніту важкої форми. Як виявилося, дитина наковталася металевих деталей, проте його мати викликала лікарів надто пізно.

В Одеській області дитина наївся гайок і загинув / скріншот з відео

Коли кілька днів тому у хлопчика заболів живіт, матір першим ділом подумала, що той об'ївся зеленої черешні і дала йому знеболювальне. Але дитина продовжувала скаржитися на сильні болі в животі. Замість того, щоб викликати швидку, мати вирішила викликати знахаря.

Через кілька днів лікарі все ж приїхали і терміново відвезли хлопчика в реанімацію. Медики районної лікарні діагностували у нього перитоніт. Він був у вкрай тяжкому стані. Не встигли лікарі привезти його в реанімацію, як серце хлопчика зупинилося. Його намагалися запустити протягом 75 хвилин, але марно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При розтині лікарі виявили у шлунку дитини купу металу – гайки, болти і саморізи. Як вони потрапили в шлунок – невідомо. Правоохоронні органи ведуть за даним фактом слідство.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області 57 дітей залишилися без життєвоважливих ліків.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі ремонтний поїзд збив коляску з півторарічною дитиною.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром троє підлітків побили 9-річного хлопчика.