Під Дніпром, у Верхньодніпровському районі, поліцейські та волонтери шукали безвісти зниклу 83-річну місцеву мешканку, яка заблукала в лісі. На щастя, ця історія закінчилася благополучно, розповіли в ГУ ДСНС в Дніпропетровській області. За словами начальника обласної рятувальної служби Андрія Кульбача, про зникнення бабусі рятувальникам стривожені родичі повідомили в суботу, 27 червня.

Вони повідомили, що жінка вирушила на цвинтар, але додому так і не повернулася.

Пізніше з'ясувалося, що бабуся прибирала на цвинтар, а коли закінчила, відійшла в лісопосадку неподалік і заблукала.

Знайти 83-річну жінку вдалося в шести кілометрах від місця зникнення. З нею все в порядку, допомога медиків пенсіонерці не знадобилася.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Шукали бабусю 15 осіб. Рятувальники нагадують, що літнім людям краще перебувати під наглядом родичів, мати при собі запас води в спеку і обов'язково – справні і заряджені мобільні засоби зв'язку. Також необхідно повідомляти рідним і знайомим про намір відправитися куди-небудь, щоб не загубитися.

Нагадаємо, раніше під Києвом зник хлопець в гумових тапочках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом красуня зникла в чорній футболці.

Також Знай.uа" писав, що під Києвом розшукують сивого чоловіка.