В Одесі унікальні братики і сестрички справили свій 4-й День народження. Докладніше про незвичайну подію розповідає мати дітей Оксана Кобелецька.

Повідомляється, що в середу, 24 червня, п'ятірня Денис, Даша, Влад, Саша і Давид справили своє 4-річчя. Мама малюків Оксана Кобелецька поділилася з фанатами фотографіями зі святкування з особистого архіву.

В Одесі п'ятірня відсвяткували День народження / фото: Оксана Кобелецкая в Instagram

Вона розповіла, що святто вони дружно справляли в одеському приватному дитячому садку. Оксана поділилася яскравими емоціями, які їй щодня дарують улюблені дітки. Всім дітям вручили подарунки – дівчатка отримали красивих ляльок, а хлопчики – цікаві машинки.

"День сьогодні був Вау! Від танців голяка під зливою, до свята в Заботино", - написала щаслива мама.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В Одесі п'ятірня відсвяткували День народження / фото: Оксана Кобелецкая в Instagram

Під святковим постом дівчина розповіла, що ці чотири роки далися їй не просто, адже в перший час здоров'я сильно виснажене через відсутность нормального харчування і сну. Незважаючи на те, що пройшло вже багато часу, у дітей постійно з'являються нові потреби і часом їй навіть зараз важко з ними справлятися.

Нагадаємо, що в Дніпрі ремонтний поїзд збив коляску з півторарічною дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром троє підлітків побили 9-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що Дніпровська прокуратура подала до суду обвинувальний акт щодо вчителя, який поглумився над 12-річною дівчинкою.