У четвер, 25 червня, у Дніпрі на залізниці сталося ДТП – ремонтний поїзд збив коляску з дитиною. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор" з місця події.

Повідомляється, що інцидент стався близько 18:55 у четвер, 25 червня, неподалік вулиці Танкістів в тунельної балки. За попередньою інформацією, бабуся гуляла з півторарічною дівчинкою і хотіла перейти залізницю, перетягнувши коляску через колію у недозволеному місці.

У цей момент з-за повороту виїхав ремонтний поїзд. Оскільки жінка переходила рейки спиною вперед, їй вдалося вистрибнути з-під рейок, а ось коляску збило поїздом. Всередині знаходилася маленька дівчинка. Машиніст негайно зупинив поїзд і кинувся на допомогу, однак жінка з дитиною залишила місце пригоди, залишивши на місці коляску з особистими речами.

На місце події прибула поліція, яка обстежувала найближчу територію і знайшла жінку з дитиною на руках на вулиці Льотчиків в одному з будинків. Обличчя дитини було все в крові, і правоохоронці негайно доставили її в Дитячу обласну клінічну лікарню на Космічній на своєму службовому авто, не чекаючи приїзду швидкої.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Дніпрі поїзд збив коляску з півторарічною дитиною / фото: Інформатор

У Дніпрі поїзд збив коляску з півторарічною дитиною / фото: Інформатор

Попередній діагноз лікарів – перелом верхньої щелепи і поламані зуби. На даний момент дівчинка перебуває в реанімації. В лікарню прибули також батьки дитини, яким розповіли про трагічну подію. Правоохоронці будуть з'ясовувати подробиці інциденту, який міг коштувати життя дитині.

Нагадаємо, що на перетині Байкальської та Слобожанського проспекту сталося смертельне ДТП між вантажівкою та мікроавтобусом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпровська прокуратура подала до суду обвинувальний акт щодо вчителя, який поглумився над 12-річною дівчинкою.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом.