У Дніпрі біля Південного мосту 12-річний хлопчик показав майстер-клас всім досвідченим рибалкам міста - на гачок хлопця попалася 5-кілограмова щука. Про це розповів його батько Сергій Смирнов в Facebook-співтоваристві "Рибальський Клуб DneprSpinning".

За словами батька хлопчика Данила, вони разом з сином відправилися на риболовлю на Дніпро в район Південного мосту. Сергій Смирнов був в шоці від улову хлопчика, оскільки той спіймав 500-грамового окуня, 5-кілограмову щуку і маленького бичка, поки він пішов практично ні з чим.

Сергій Смирнов похвалився трофеєм сина / фото: Сергій Смирнов в Facebook

Батько розповів, як Данилові вдалося зловити такий трофей:

Закинув він принаду, джиговував і тут каже що встряв у бугор. Потім відкрив дужку і чекав коли я закінчу проводку, що б підняти якір, поплисти відчепитися. І тут його шнур поплив вниз за течією, він швидко закрив котушку. І щука рвонула, я крикнув, що б він швидко відпустив фрикціон, затягнутий повністю, він встиг його пропустити. І тут почалося – пише Сергій.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Пост Сергія Смирнова в Facebook / скріншот

Пост Сергія Смирнова в Facebook / скріншот

Чоловіки не втрималися від переможних фото з трофеєм. Сергій навіть зазначив, що у сина трусилися руки, коли той діставав рибу з води.

Пост Сергія Смирнова в Facebook / скріншот

12-річний Данило зловив 5-кілограмову щуку / фото: Сергій Смирнов в Facebook

Нагадаємо, що дніпрянин зловив величезного сома на підводному полюванні.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі рибалки зловили незвичайну рибу.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром лисеня-екстремал ризикнув життям заради риби.